Mugur GROSU

În genunchi, românia!

joi, martie 26, 2009

Scriitorul român născut în Basarabia Alexandru Vakulovski a fost expulzat, pentru că-i expirase viza de şedere în românia, după ce-a aşteptat cetăţenia română mai bine de 4 ani, după ce-a absolvit facultatea de litere în românia, după ce-a publicat 7 cărţi în limba română şi-a fost cuprins în numeroase antologii literare drept unul dintre cei mai valoroşi scriitori români contemporani.

  


Strălucita operaţiune aparţine poliţiei din Cluj, după ce a rezolvat cu succes cazuri la fel de urgente precum jaful armat de la Banca Transilvania, jaful armat de la benzinăria din Mănăştur ori scandalul Fabricii de permise auto din Cluj.

Între timp, un lovitor-cu-piciorul-în-minge din Germania a primit cetăţenia română în 3 săptămâni printr-o simplă umflare de muşchi la ministerul justiţiei, doar ca să poată juca sâmbătă în meciul cu Serbia.

La o ţară care-şi trişează în aşa hal istoria, care a învăţat să aplaude doar la înmormântări, care-i calcă în picioare pe vii pentru o poză cu morţii, nu ne rămâne decât ca sâmbătă seara să ţinem cu Serbia.

În genunchi, românia! Cum te vei mântui după asta? E postul paştelui. În genunchi. Să nu te mai ridici de acolo. Să nu te mai ierte decât sfântul pământ.

http://mugurgrosu.blogspot.com