Alexandru VAKULOVSKI

 

Pizdeţ

 

(roman)

 

43. Sex în plex

 

am încercat de-atâtea ori

să scap

dar n-am putut

de gura lor

şi tot ce eu

am încercat să fac

e în zadar

n-am viitor

 

Stau întins în pat şi ascult punk. E mişto. Un demo cu o formaţie din Bacău – Scandal. Deja începusem să cred că doar labagiii care nu ştiu să ţină ca lumea chitara se apucă de punk. Dar nu, există şi punkeri adevăraţi. Uite, ca Scandal.

 

şi lumea e parşivă

uneori

cu oameni tari

şi oameni slabi

şi nu contează dacă mai şi mori

oricum tu

n-ai viitor

 

Cool. Mihnea îmi povestea că a stat pe aceeaşi stradă cu vocalistul – Gabi. Băiatul e un punker adevărat, cu creastă, dar mai ales – maestru în sport la judo. Aşa că puţintei sunt imbecilii care se leagă de el, iar după ce se leagă – hotărăsc că nu e cel mai plăcut mod de a-şi petrece vremea.

 

Din cauza că e punker – părinţii l-au alungat de-acasă. Problema s-a rezolvat scurt, după ce rucsacul a fost făcut şi uşa deschisă, babacii s-au hotărât să-i mai dea o lecţie de etică. Totul s-a terminat cu sex în plex. Mămica aruncată într-o parte a camerei, tăticul în alta. Ce mai? – no future.

 

Bacăul e împărţit în două grupări mari – una de punkeri antirasişti, antinaţionalişti şi alta de ţigani manelişti. Cu tot antirasismul lor – punkerii se cam iau la futut constant cu ţiganii. După o bătălie din asta un punker a fost ucis, iar Gabi s-a trezit cu un cuţit înfipt în tâmplă.

 

trei nuiele

trei surcele

pizda mă-sii

hai să bem

 

Auzi, îmi zice Mihnea, ţi-am povestit faza cu gaborii? Nu. Stăteam odată în Bacău la o terasă şi beam cu băieţii. La un moment dat îl vedem pe Gabi plimbându-se prin zonă. Din altă direcţie veneau doi gabori beţi pizdă. Când au ajuns faţă-n faţă – s-au luat de el. Gabi a vrut să treacă mai departe, dă-i-n pizda mă-sii de cretini. Dar gaborii se ţineau scai.

 

L-a apucat pe unul şi i-a tras o trântă de pământ. Următorul s-a lovit de un pumn. La următoarea încercare a gaborilor, Gabi i-a apucat de ceafă şi i-a futut cap în cap. Toată terasa aplauda.

 

Au încercat să-l bage la pârnaie, l-au dat în judecată, că cică le-a furat cincizeci de mii, dar cum jandarmii din Bacău făcuseră pregătirea fizică cu Gabi – nu a fost prea greu să scape.

 

După asta a apărut piesa lor celebră, Patrula suge pula:

 

ai o joacă şi eşti şmecher

tu crezi că eşti cineva

dar eşti mare prost şi fraier

mă-ta te-a făcut aşa

patrula

patrula

patrula

patrula suge pula!

patrula

patrula

patrula

patrula sugeee!!!

 

Uneori la concerte sunt daţi afară de gabori din cauza asta. Oare de ce se supără? Mie îmi place textul, îl mai ascult o dată.

 

 

(va urma)