Festivalul de Dramaturgie Contemporană Bv revine pe scenă

După o pauză de un an, motivată de renovarea şi modernizarea Sălii Mari a Teatrului “Sică Alexandrescu”, Festivalul de Dramaturgie Contemporană revine pe scenă cu o nouă ediţie, cea de a XXV-a.

Astfel, în cele şapte zile de Festival, în perioada 24-30 noiembrie, publicul braşovean va putea vedea spectacole de top semnate de Alexandru Dabija, Ion Caramitru, Claudiu Goga, Vlad Massaci, Cristi Juncu, Florin Piersic Jr, spectacole pe texte contemporane produse de teatre din Bucureşti şi din ţară. Şi Teatrul “Sică Alexandrescu” va fi prezent în program cu trei dintre cele mai recente premiere: American Buffalo de David Mamet, regia Vlad Massaci, Olenka de Vasili Sigarev, regia Sânziana Stoican, Povestiri alese de Donald Margulies, regia Vlad Zamfirescu. Seara de gală va fi cu siguranţă o seară de excepţie, fiind asigurată, pe lângă festivitatea de decernare a premiilor, şi de „feeria muzicală” Sânziana şi Pepelea de Vasile Alecsandri, în regia lui Alexandru Dabija şi pe muzica Adei Milea şi Ancăi Hanu.

Aşa cum este obişnuinţa, şi alte evenimente conexe vor însoţi festivalul, dându-i amploarea unei adevărate manifestări culturale, demne de aşteptările publicului braşovean.

Şi cum un astfel de eveniment nu se poate face decât cu parteneri, organizatori ai festivalului, alături de teatrul gazdă sunt: Primăria Municipiului Braşov, Ministerul Culturii, UNITER, Zile şi Nopţi.

Revista Tiuk! este partener media şi susţine an de an acest cel mai important eveniment cultural din Braşov.

Aşadar, iubitorii de teatru sunt invitaţi să participe la cea de a XXV-a ediţie a Festivalului de Dramaturgie Contemporană. Biletele se pot găsi, începând de vineri, 14 noiembrie, la Casa de Bilete a teatrului şi pe www.biletebrasov.ro. Alte detalii găsiţi pe www.teatrulsicaalexandrescu.ro.

Vă aşteptăm!