Zdob şi Zdub rup toba la International Romani Art Festival


Hai măi boierică!

Asta ne îndeamnă, încă din 1994 „Zdubii”. Cunoscând succesul la nivel mondial, începând din Rusia, Moldova, România, Europa şi apoi în întreaga lume, „Zdob şi Zdub” i-au atras pe toţi în hora lor. Cu „Hardcore Moldovenesc” şi „Zdubii bateţi tare”, au deschis concerte pentru trupe ca şi „Red Hot Chilli Peppers”, „Soulfly” sau „Rage Against The Machine”.

Îmbinând puterea muzicii hardcore cu horele româneşti, cu pasiunea moldovenească şi cu spiritul de viaţă haiducesc al cazacilor, „Zdob şi Zdub” fac, cu toată forţa acestor influenţe, un spectacol la care nu poţi să stai jos nici dacă vrei. „Dau foiala cu scântei” de fiecare dată când se urcă pe scenă.

Au fost răpiţi din şatra de extratereştri pe care i–au învăţat să petreacă ţigăneşte. Când s–au întors pe pământ şi-au surprins încă o dată publicul cu "Ţigani şi OZN", adăugând şi influenţe ţigăneşti şi interplanetare la întreaga combinaţie "Zdob şi Zdub".

Cele mai cunoscute „hăituri” populare vor suna peste ritmuri şi chitări nebune şi în Timişoara la International Romani Art Festival în 24 iulie la Grădina de Vară. O să se încingă şi pe Bega o „horă extremală” aşa cum doar Zdob şi Zdub poate să facă.
Detalii despre preţul biletului şi despre festival - www.iraf.ro