Dan Perjovschi


artist-ziarist aflat intr-un program de disidenta fata de conformismele intelectuale romanesti introduce caricatura (desenul cu reactie rapida) in cele mai prestigioase medii si spatii artistice internationale face un fel de neo-pop art cu demers politic scurt si la obiect detine premiul Fundatiei Gheorghe Ursu S.a.m.d.

 

 

Viorel Ciama

Matematician, fizician, informatician, CIA - maVio re l, parintele site-urilor din zona euro (pe dracu), in copilarie - muscat de ciine rau, in adolescenta ...

 

 

Carmina Trambitas

Avocatul si corectorul revistei (si al celorlalti redactori, cind trebe), ex studenta, ex invatatoare, ex instructor de circulatie rutiera pe biciclete, ex profesoara (de drept), ex consilier juridic al unei firme cam "controversate" dintr-un oras cam de sub Timpa; in timpul liber - monitor de Ski (iarna), autor de manuale (ziua), educatoare spartana a lui Ionut (pina la un moment dat), de cetatenie romana, pina la un moment dat. Iac-asa!

Alexandru Vakulovski

Student ardelenesc, rocker si scriitor, redactor la mai multe reviste, majoritatea decedate absolut intimplator nu cu mult dupa ce ajungea in redactie, autor a mai multe carti (proza, poezie, teatru, istorie vorbita) care tot asteapta numai prin edituri prestigioase, in adolescenta autor de manifeste, semnate altfel, si iubitor de aventuri care nu in unanimitate se terminau tocmai bine, acum sobru, serios, barbierit si adesea tuns la zero, prietenos si haios, fumator (se lasa de citiva ani) si bautor inrait de cafea, intr-un timp si-a foarte cautat ceva, orice, de lucru, dar a trebuit sa citeasca, sa scrie si "sa studieze" in continuare, precum se poate, cu ochiul deloc inarmat, vedea. Parol!


Mihail Vakulovski

Numit, in familie, "doctorul", mai ales cind se prasesc papusoii si el, ca de obicei, e altundeva, asta fiindca in copilarie bunica-sa i-a povestit o intimplare in care barbatului ii sta bine cu drumu' si el a luat-o de buna, si pentru ca si-a facut doctoratul cu insusi Nicolae Manolescu si indeobste este invidiat pentru asta, chiar si la el in sat. Scriitor, ziarist, prof univ, cercetator stiintific, practicant a mai multe sporturi si nu numai, inca tinar si inca nelinistit, inca in viata si inca mai face jogging, dar nu-i foloseste la nimic, daca nu-si gaseste un loc de munca in Romania care sa-i convina - viitor mafiot, mariner sau macar culegator de banane, afine ori de alte fapte eroice. Pa bune!

E-mail: revista_tiuk@yahoo.com
© Copyright pentru grafica Dan Perjovschi; Webdesign & Webmaster Viorel Ciama
Site gazduit de http://reea.net