Alexandru Vakulovski

Manifest KLU

 

Cenzura suge pula

fuck un pas inainte imi deschid slitul
afara imi iese pula
iti curge pe barba o bala
din codru se aude o rafala
cine imi suge pula?
(toata lumea:) - cenzura!

Revistele literare romanesti obisnuiesc sa scrie pe vreun colt ca redactia nu-si asuma parerile colaboratorilor bla-bla. OK, foarte misto. Au trecut ceva ani de la revolutie, ar fi trebuit sa ne indepartam cat mai mult de practicile comuniste, asa cum aceasta nota ar vrea sa spuna. Iar acum fac un pas inapoi si nu spun deloc o gluma: literatura romana e o leguma. Redactiile revistelor au tabu-uri pe care nu reusesc sa le depaseasca nicicum, iar daca cineva se hotaraste sa ignore bolile si slabiciunile morbide literare, chiar daca e cineva care publica relativ constant acolo - cenzureaza. Cenzureaza aia care se cred dizidenti, desi au pe sub camasa epoleti, cenzureaza cei carora le place sa scrie de cenzura comunista cu o fata de sfant martir, sau macar de Claudiu Raducanu.
Mi-e sila sa mai scriu ceva. Mi-e sila pentru ca aparent toata lumea e impotriva cenzurii, toata lumea stie sa argumenteze bine. Si totusi exista CNA, care ne avertizeaza ca consumul excesiv de alcool dauneaza grav sanatatii (ascultati CHELOO), apoi ii cenzureaza pe Parazitii, pe Gheorghe, adica pe cei care spun ceea ce gandesc, exista reviste ca Vatra care cenzureaza in acelasi numar in care cu o naivitate absoluta se scrie despre cenzura comunista. Si asta ce e? Cenzura capitalista? Pe dracu.
Deci, cu o sinceritate totala inchei acest discurs pozitiv cu: Cenzura suge pula! Muie, ba, cacatilor in pantaloni si cu pantalonii in cap. Cred ca o sa va placa si o sa faceti si voi ca publicul de la un concert Luna Amara care tipa: Vrem muie! Vrem muie!

E-mail: revista_tiuk@yahoo.com
© Copyright pentru grafica Dan Perjovschi; Webdesign & Webmaster Viorel Ciama
Site gazduit de http://reea.net