Jump! la FelSziget cu Kiddiez (The Mushroom Story)

 

 

- Cum ti s-a parut anul acesta Peninsula?
- A fost fain la Peninsula anul asta. Chiar daca vremea a fost cacacioasa... si public mai putin! Eu am stat doar 2 zile, Alex cu Nono au stat la tot festivalul

- Am vazut ca ati urcat pe scena direct cum ati ajuns de pe drum, nu v-a fost greu sa intrati in atmosfera festivalului?
- Da, am intarziat... am ajuns cu cateva minute inainte de concert! Si da... Nu am apucat sa intram in atmosfera Peninsulei. Ne-am mai dezghetzat pe parcurs... dar a fost putin cam hardcore pentru noi la inceput!

- Totusi l-ai incurajat pe tipul care nu se hotara sa sara...
- Cred ca din contra... Cand am inceput sa strigam JUMP JUMP JUMP!... cred ca a inceput sa se morcoveasca! Erau totusi 200 de persoane care se uitau la el in momentul ala.

- Sunteti o trupa cu o ascensiune rapida, nu ti s-a parut ciudat ca si la Peninsula publicul va stia versurile si canta cu voi?
- Nu mi se mai pare ciudat! E chiar tare... Oricum ma uitam in public si vedeam fete cunoscute din Cluj... asa ca mi se pare normal.

- Prin ce se deosebeste Peninsula de alte festivaluri romanesti?
- Pai in primul rand e un festival bine organizat si in al doilea rand programul festivalului e divers, nu se bazeaza doar pe un gen de muzica. Intotdeauna e bine cand e diversitate!

- Ce trupe te-au impresionat?
- Beasteaks!!! Ei au fost cei mai tari! Mai mult nu am ce spune! Cine a fost acolo a vazut de ce...

- Cum ti se pare locul ales pentru festival?
- Locatia e buna... pacat ca anul acesta nu a fost soare... si nu te puteai duce si la bazin! M-a cam deranjat faptul ca fost prea mult noroi... Mai ales la scena mare!

Redactia: Mihail VAKULOVSKI, Alexandru VAKULOVSKI, Carmina TRAMBITAS
© grafica: Dan PERJOVSCHI; Webdesign & Webmaster: Viorel CIAMA
E-mail: revista.tiuk@gmail.com Site gazduit de http://reea.net