HOLY MOSES & Benediction la Brasov

 

 

Holy Moses – Teaser al noului album online
Holy Moses au urcat pe pagina lor de myspace (http://www.myspace.com/holymosesgermany) un teaser continand secventele unor piese de pe viitorul album de studio al trupei.
Albumul va fi lansat in luna septembrie, urmand ca imediat dupa aceea trupa sa plece intr-un turneu european de promovare al albumului, turneu care va trece si prin Brasov, Romania, pe data de 18 octombrie 2008.
In acest turneu, impreuna cu Holy Moses pe scena vor mai urca englezii de la Benediction, care si-au lansat si ei noul album - Killing Music, si suedezii de la Nominon. In Romania ca si opening act vor fi invitati clujenii de la Truda.
Evenimentul va avea loc la Sala Casei de Cultura a Studentilor Brasov, situata pe strada Memorandului,incepand cu ora 19.30.

Biletele pentru acest eveniment vor costa 45 de lei si vor fi disponibile incepand cu data de 10 septembrie. Numarul de bilete este limitat la 500!!! Nu se vor face rezervari pentru acest eveniment! Biletele se pot cumpara de la staff-ul Bangyourbrain astfel: * Pentru persoanele din Brasov (0722-450.306)
* Pentru restul tarii expediere cu ramburs (45 lei biletul +7 lei taxe de expediere):
  - comanda la office[at]bangyourbrain.com sau mihai.puscasu[at]gmail.com (nume, adresa, nr. de telefon si numarul biletelor solicitate).
* In ziua evenimentului - la intrare

Despre Benediction
Benediction este o trupa de old school death metal infiintata in 1989 in Birmingham, Anglia. Trupa inca de la primul demo The Dreams You Dread a starnit interesul uneia din cele mai mari case de discuri Nuclear Blast. La inceput trupa l-a avut ca vocal pe nimeni altul decat Barney Greenway care ulterior s-a alaturat celor de la Napalm Death cu care inca mai canta.
Trupa a fost foarte mult ajutata de dorinta lui Chuck Schuldiner (decedat), mastermind-ul trupei Death de a-i avea alaturi pe englezi in nenumarate showuri internationale.
Ultimul album al trupei se numeste Killing Music si a fost lansat pe piata pe data de 26 August 2008. Albumul este primul dupa o absenta de mai bine de 7 ani in care trupa nu a mai inregistrat nici un material discografic.

Discografie Benediction:
- Subconscious Terror (1990)
- The Grand Leveller (1991)
- Dark Is The Season (1992)
- Transcend The Rubicon (1993)
- The Grotesque / Ashen Epitaph (1994)
- The Dreams You Dread (1995)
- Grind Bastard (1998)
- Organised Chaos (2001)
- Killing Music (2008)

Despre Holy Moses
Holy Moses este o trupa de thrash metal infiintata in 1980 in Aachen, Germania. Trupa s-a facut cunoscuta datorita prezentei unice a unei voci feminine intr-o trupa de thrash metal: Sabina Classen.
Desi foarte multi instrumentisti s-au perindat prin trupa fiecare lasand o amprenta asupra muzicii Holy Moses trupa nu a degenerat pastrand aceleasi caracteristici, aceeasi rapiditate a muzicii, ramanand pana in ziua de asta o trupa cult pentru scena thrash metal internationala.
La fel ca si Benediction trupa se innoieste in acest an cu un nou material discografic care se va intitula Agony Of Death, prevazut sa apara in luna Septembrie 2008.

Discografie Holy Moses:
- Queen of Siam - (1986)
- Finished With the Dogs - (1987)
- The New Machine of Lichtenstein - (1989)
- World Chaos - (1990)
- Terminal Terror - (1991)
- Reborn Dogs - (1992)
- No Matter What's the Cause - (1994)
- Master of Disaster - (2001)
- Disorder of the Order - (2002)
- Strength Power Will Passion - (2005)
- Agony of Death - (2008)

Redactia: Mihail VAKULOVSKI, Alexandru VAKULOVSKI, Carmina TRAMBITAS
© grafica: Dan PERJOVSCHI; Webdesign & Webmaster: Viorel CIAMA
E-mail: revista.tiuk@gmail.com Site gazduit de http://reea.net