RED RUM, cea mai tare formatie de cover-uri din Romania, la Brasov!

 

RED RUM este un proiect infiintat "din dragoste" pentru "suflul" numit grunge, o formatie care cinta doar cover-uri deocamdata, in special cover-uri din era grunge (Alice In Chains, Soundgarden, Pearl Jam, Nirvana, Mudhoney, Temple of the Dog, Mad Season, Stone Temple Pilots s.a.m.d.).
Alex Purje (vocal – ex. trupa nOciv) planuia de ceva timp sa faca un astfel de proiect, iar cei care-i puteau fi aproape nu puteau fi nimeni altii decit cei de la Luna Amara. Asa ca pe 20 februarie 2007 Alex urca pe scena ca invitat alaturi de cei din Luna Amara si cinta doua piese din Seattle, locul de nastere al trupelor ce urmau sa schimbe muzica rock a anilor ‘90. Momentul a fost foarte bine primit de cei veniti sa-i vada pe Luna Amara si la fel de bine s-a simtit si Alex vazind reactia lor, incit (spontan) a facut public un anunt care urma sa devina realitate: "Sper sa ne vedem cit de curind la «Seattle Nights», este un proiect pe care as vrea sa-l facem pentru voi, iubitori de muzica buna si «grunge» si pentru noi, ca ne e tare drag...". Nu trece nici o luna si ReDRum cinta iar. Asadar, ceea ce visase Alex cu aproape o luna in urma s-a adeverit intr-o seara de luni in Utopia sub "egida"... "Lunea amara - Seattle Nights". La numai doua saptamini, evenimentul s-a repetat, urmat de o alta cintare la Cluj. Dupa o pauza de vara, mare, etc., etc. baietii vin iar cu chef de grunge si pun de alte cintari.
Avindu-l la tobe pe Razvan Ristea de la Luna Amara (uneori mai cinta in formatie si Sorin, si Nick), pe Andrei Filip (fost membru Timpuri Noi) la bas, pe vocalul trupei Nociv, Alex Purje si cu Andrei Balan (Fluid) la chitara, Red Rum este un fel de all star band si suna super fain. De asta ne putem convinge simbata, pe 14 iunie, in clubul brasovean Deane’s Irish Pub & Grill, la ora 20,00. Sa ne bucuram de muzica buna cintata excelent de unii din cei mai profi muzicieni tineri – RED RUM, o formatie care reinvie legende si ne face sa visam si sa simtim ce-au simtit parintii nostri si fratii mai mari!

Redactia: Mihail Vakulovski, Alexandru Vakulovski, Carmina Trambitas
© grafica: Dan Perjovschi; Webdesign & Webmaster: Viorel Ciama
E-mail: revista.tiuk@gmail.com Site gazduit de http://reea.net