Interviu cu Alexandru BUCUR (FUSIONCORE),
realizat de Mihail VAKULOVSKI

FUSIONCORE - locul II la Manifest Yourself, după The Mushroom Story

 

- Salutare, abia s-a terminat finala MANIFESTYOURSELF, proiect organizat si sustinut de revista SUNETE, la careFUSIONCORE a participat ca si cistigatoare a primei editii, MyM #1. Cum a fost pentru voi concursul, de la inceput pina ieri?

- In primul rind concursul ne-a sprijinit f. mult de la inceput si ne-a ajutat sa intram in contact cu organizatorii de concerte. Anul trecut s-a dovedit a fi unul foarte productiv pentru noi si a inceput exact cu prima editie MY, in aprilie. Cistigarea premiului a insemnat inca o confirmare ca suntem apreciati si ca merita sa continuam sa facem muzica.

- Cum v-ati simtit in turneul pe care l-ati cistigat, in finala? Ce-a insemnat pentru tinerele trupe MANIFESTYOURSELF?

- Afirmarea, in primul rind. Noi eram o trupa cunoscuta mai mult in Brasov si cred ca este cazul si unora dintre celelalte trupe. In ce priveste finala, pe noi ne-a surprins placut mai ales organizarea, care s-a desfasurat in conditii foarte bune: pornind de la contactul cu membrii trupelor, cazare, sonorizare, atmosfera in general.

- Ce parere aveti despre cistigatorii MyM, The Mushroom Story? Care credeti ca au fost atuurile lor?

- Muzica lor este energica, asta este senzatia pe care mi-o transmit mie si sunt carismatici pe scena, am vazut ca prind foarte bine la public si chiar si-au cisigat pe bune premiul. Am inteles ca ei isi doreau sa-si inregistreze cit mai curind albumul, noi ne doream instrumentele, deci s-au potrivit bine lucrurile.

- La ce munceste acum FUSIONCORE? Sa ne asteptam la un nou album, concerte etc.?

- Ne dorim sa scoatem si album anul acesta, probabil in vara ne vom ocupa de el si din cauza aceasta probabil ca o vom lasa mai usor cu concertele, pina in toamna macar.

Redactia: Mihail Vakulovski, Alexandru Vakulovski, Carmina Trambitas
© grafica: Dan Perjovschi; Webdesign & Webmaster: Viorel Ciama
E-mail: revista.tiuk@gmail.com Site gazduit de http://reea.net