NIRVANA in stilul LUNA AMARA,
LUNA AMARA in stilul NIRVANA

Pe 18 aprilie, la Scena (Brasov), super formatia rock LUNA AMARA va avea un concert in cinstea lui Kurt Cobain, vocalistul formatiei NIRVANA. 

„Kurt Cobain e mort. Grunge-ul e mort. Cativa copii mai poarta tricouri cu Nirvana. Undeva in lume cateva formatii canta Lithium sau Come as you are sau Dive. S-a mai facut inca un film despre Kurt. Afara ploua si jur ca nu am nici o arma, poate ar trebui sa fiu doar fericit ca mi-am reintalnit prietenii si ca te stiu la fel de urat ca si mine. Poate ca intr-adevar micul nostru grup a fost intotdeauna si va fi pana la sfarsit. Cum? Mai putin sinucigas, mai putin drogat, mai putin alcoolic, mai putin furios, mai putin ragusit, mai putin disperat? Nu, multumesc. Come as you are”, scrie Nick Fagadar, vocalistul si chitaristul formatiei.

„Ne-am hotarat sa facem ceva ce n-am mai facut demult, si anume un tribut Nirvana si Kurt Cobain, de la moartea caruia se implinesc 14 ani pe 8 aprilie. Astfel, pe 10 aprilie, in CLUJ, la clubul Roland Garros, vom canta in jur de 10 dintre cele mai cunoscute piese Nirvana. Inainte de concert, cei prezenti vor putea viziona un film artistic despre viata trupei americane”, spune Mihnea Blidariu, celalalt vocalist al trupei Luna Amara.

Veniti pe 18 aprilie la clubul Scena din Brasov si veti vedea si auzi ceva unic in Romania – NIRVANA AMARA!

Eveniment sustinut de Zile si Nopti (Brasov) si Tiuk!

Redactia: Mihail Vakulovski, Alexandru Vakulovski, Carmina Trambitas,
© grafica: Dan Perjovschi; Webdesign & Webmaster: Viorel Ciama
E-mail: revista.tiuk@gmail.com Site gazduit de http://reea.net