De pe scena avem intotdeauna amintiri frumoase”,

Interviu cu MYSHA (Mircea Ungureanu), chitarist ZA’ DUFF, tour manager Manifest Yourself, realizat de Mihail VAKULOVSKI

 

- Salutare, Mysha. Ai mai cintat cu ZA’ DUFF la Brasov, cum v-ati simtit - de pe scena - in orasul de sub Timpa? Ce amintiri – faine sau naspa – aveti de la Brasov?

- De pe scena avem intotdeauna amintiri frumoase. Ne place foarte mult ceea ce facem si cred eu ca reusim sa transmitem buna dispozitie de pe scena. In Brasov am fost surprinsi ca a fost foarte multa lume la concert. Probabil ca asta s-a datorat trupei din deschidere, The Others, care sunt din Brasov. De aceea, pentru concertul de simbata am chemat alti prieteni din Brasov sa ne ajute si anume formatia Fusion Core.

- Se stiu destul de putine lucruri despre ZA’ DUFF, fiind o trupa tinara, cum s-a format formatia?

- Pai foarte ciudat si providential. M-am intilnit cu Andrei (voce) intr-o cabana la munte. Aveam amindoi chitari reci si am inceput sa cintam. Asa am ajuns sa formam trupa. Usor, usor in jurul nostru a aparut si Teddy (bass), apoi Gabi (tobe) si intr-un final Mihai „fuljerel”(clape). Toata munca din sala de repetitii s-a concretizat intr-o muzica dinamica si expresiva. Puteti asculta citeva piese pe www.myspace.com/zaduff si pe www.myband.ro/za_duff .

- Cum ati ales numele formatiei - ZA’ DUFF?

- Ne gindeam la noi. Cum suntem noi? Cam za... bauci, za... natici..... ZA` DUFF.

- Esti tour managerul manifestului Yourself, o super idee care are rezultate remarcabile, datorita manifestului si revistei SUNETE, unde e promovat, descoperindu-se multe trupe noi, necunoscute pina acum, care au intrat tare pe piata muzicala. Cum a pornit manifestul? Esti multumit de rezultate? Ce trupe ai descoperit datorita manifestului? Ce trupe care au intrat pe compilatiile de pina acum ale manifestului iti plac mai tare, in care ai incredere ca vor insemna ceva in viitor?

- Manifestul a pornit din dorinta de a ajuta trupe tinere care au nevoie de promovare, au nevoie sa ajunga la public si nu puteau realiza aceste lucruri prin fortele proprii...
Sunt multe trupe tinere foarte bune, de la care ma astept sa evolueze si sa ajunga in mainstream.
Cel mai mult au aratat - si pe CD, si in concertul live - FusionCore din Brasov, Mushroom Story din Cluj, Phaser din Resita, si acum, dupa MyM #8, am descoperit si Abis din Bucuresti.

Redactia: Mihail VAKULOVSKI, Alexandru VAKULOVSKI, Carmina TRAMBITAS
© grafica: Dan PERJOVSCHI; Webdesign & Webmaster: Viorel CIAMA
E-mail: revista.tiuk@gmail.com Site gazduit de http://reea.net