GRIMUS - bronz la Global Battle of The Bands

 

 

Formatia de rock alternativ GRIMUS a participat la Finala Mondiala GBOB 2007, care a avut loc la Londra, dupa ce au castigat primul loc in finala GBOB Romania, care a avut loc la Cluj-Napoca.
GRIMUS a cantat pe data de 5 decembrie la 'Underworld', facand o impresie deosebit de buna. La Londra le-a fost inmanat oficial trofeul de bronz 'The best new band Romania 2007' si au fost invitati sa cante in diverse tari in 2008.
Grimus este anagramarea (aproximativa) a cuvantului simurgh (pasare gigantica din mitologia persana). Este, de asemenea, primul roman al scriitorului de origine indiana Salman Rushdie (cel care a facut anagramarea). Personajul acestuia – abscons si tiranic - este cel care da numele trupei.
Daca romanul se desfasoara atemporal intr-un spatiu mitic, cele 6 personaje ale cat-se-poate-de-concretei trupe Grimus incep aventura la sfarsitul lunii februarie 2005, iar acum reusesc cel mai mare succes din istoria trupei – bronz la Finala Mondiala GBOB.
Cei de la GRIMUS au revenit zilele astea in tara, iar de pe 1 ianuarie incep inscrierile pentru editia GBOB Challenge 2008. Site-ul oficial GBOB: www.gbob.com.

Redactia: Mihail VAKULOVSKI, Alexandru VAKULOVSKI, Carmina TRAMBITAS
© grafica: Dan PERJOVSCHI; Webdesign & Webmaster: Viorel CIAMA
E-mail: revista.tiuk@gmail.com Site gazduit de http://reea.net