ADRENALINE TOUR  2008:

  BUCURESTI >                 CLUJ >            TIMISOARA
             15 martie                  22 martie           29 martie
LIVE METAL CLUB   MUSIC PUB       SALA LIRA


              ALTAR

               COMA

                 IMPLANT PENTRU REFUZ

 

              Adrenaline Tour 2008 isi  propune sa ofere publicului o experienta unica: Altar, Coma si Implant pentru refuz reunite intr- un show de exceptie. O supradoza de energie  pura  pentru toti fanii pregatiti sa experimenteze senzatii dincolo de limite. Trei ore de muzica actuala, atitudine si exces de adrenalina.

   Adrenaline Tour 2008 va prezinta Altar, Coma si Implant pentru refuz intr-o serie de 3 concerte  la Bucuresti, Cluj si Timisoara  pe 15,22 si  29 martie. Turneul  isi propune sa adune fanii celor trei formatii pentru un mega-show de exceptie, dandu-le acestora ocazia sa experimenteze  sonoritati la cote maxime. Aceasta serie de concerte sparge  tiparul evenimentelor  cu un singur “cap de afis” , anuntand o reteta cu trei nume “grele”, toate cele trei trupe avand carti de vizita impresionante.

ALTAR

 Altar  a scris o pagina importanta a rock-ului romanesc . Promotoare a muzicii de atitudine in Romania , formatia a revolutionat modul de exprimare prin muzica la inceputul anilor ’90. In cei 17 ani de activitate, trupa a editat 4 albume(The last
warning/1993,Respect/1995 – catalogate  de presa de gen drept cele mai bune albume metal-rock ale anului ,Born again/1998 si Atitudine/2006), a fost desemnata ani la rand drept cea mai buna trupa rock din tara , a sustinut recitaluri pe scenele celor mai importante evenimente de gen (Peninsula,Stufstock,Fanfest,TopT,Periam,Samfest,etc) ,a cantat alaturi de nume celebre ale rock-ului mondial ( Prodigy, Sepultura, Kreator, Anathema, Amorphis, Exploited,Clawfinger, Sick of it all, etc) a fost invitata sa sustina recitaluri in cadrul  festivalului  international Sziget-Budapesta (1996-Main Stage si 2007-Hammerworld stage) si  a fost nominalizata la premiile MTV (2006-best rock act).  Trupa se bucura in prezent de o mare popularitate , recunoscut fiind faptul ca Altar este una dintre cele mai bune si spectaculoase trupe live din Romania.
www.altar.ro


COMA

 Una dintre cele mai iubite trupe de hardcore din Romania infiintata la inceputul anilor 2000. A impresionat inca de la inceput prin albumul Somn aparut in  octombrie 2001 –sustinut de difuzarea in heavy rotation pe posturile de specialitate a 4 video clipuri, dupa care au urmat zeci de concerte in toata tara ,prezente la festivaluri precum Stuffstock ,Periam sau Rosia Montana ,festivaluri de Snowboard ,Mountain bike ,MotoRock , culminand cu prezenta in deschiderea concertelor Deftones,Sepultura,Therapy ?,Soulfly si Born from Pain de la Bucuresti. Cel mai recent  album Coma, »Nerostitele », apare in  noiembrie 2006 si este produs 100% independent .Videoclipul ce sustine albumul este la piesa « coboara’ma’n rai »,iar trupa e mai in forma ca niciodata. Pe album trupa are si invitati speciali : basistul trupei Faith No More-Bill Gould si  bunul lor prieten din scena hip hop-Brugner- Dj ul trupei ,Hefe, se ocupa de ani buni de emisiuni rock la Tv (UTV, Mtv, TvK) si la radio (city fm).
www.myspace.com/nerostitele


IMPLANT PENTRU REFUZ

Formatia s-a infiintat  in anul 1995 in Timisoara, fiind initiatoare a genului hardcore crossover in Romania. De la inceput, IPR a ales sa spuna lucrurilor pe nume, textele pe teme social-politice avand un puternic caracter protestatar.   De-a lungul activitatii sale, IPR a editat 5 albume si  a participat la numeroase festivaluri: TopT, Posada, Rock la Mures, Salvati Vama Veche, Fan-Fest. De asemenea, a fost invitata sa cante alaturi de nume sonore ale rock-ului: Megadeth, Soulfly, Clawfinger, Deftones, 25 ta life, Sick of it all. Albumul Monolith, editat in 2007,a fost desemnat albumul metal –rock al anului si  reprezinta apoteoza a 12 ani de activitate muzicala pe scena rock romaneasca, fiind un material matur, ce marcheaza inceputul unei etape superioare in evolutia  muzicala a trupei.
www.myspace.com/implantpentrurefuzban

Redactia: Mihail VAKULOVSKI, Alexandru VAKULOVSKI, Carmina TRAMBITAS
© grafica: Dan PERJOVSCHI; Webdesign & Webmaster: Viorel CIAMA
E-mail: revista.tiuk@gmail.com Site gazduit de http://reea.net