? INcomODA

Ai devenit foarte cunoscut(cunoscuta/cunoscuti) ca „LUCIAT”, un pseudonim cu care semnezi textele de pe blog. Cum te simti ca un pseudonim, ca un simplu ID? Acum, cind deja puteai sa culegi roadele, nu te oftici ca n-ai semnat cu numele tau?

LUCIAT (http://www.terorista.ro):

1. Nu am devenit foarte cunoscuta, din fericire. De exemplu, mama habar n-are de blogul meu si m-ar ingrozi sa aiba habar, sa stie cu ce ma ocup eu in loc de lucruri "serioase" cum ar fi sa gatesc, sa cistig bani, sa-mi vad de vreo cariera. Tare ma tem ca m-ar innebuni cu reprosurile daca ar sti.
2. Ma simt minunat ca un simplu pseudonim, ca un simplu ID. Cred ca e visul oricarui om care scrie ceva, care-si da cu parerea: sa se tina cont de ce scrie, de parerea lui, nu de marca blugilor preferati sau de gestul cu care sufla fumul cind fumeaza.
3. N-aveam de cules nimic. Mai mult decit sa ma citeasca niste oameni si sa schimbam impresii despre carti sau chiar despre insemnarile mele ce sa fi cules? M-ar stresa foarte tare si mi-as pierde linistea cu unele dintre "roadele" astea. Oricum, cred ca nu-si mai punea nimeni problema asta daca semnam Lucia Trestie, de exemplu. Era un nume oarecare, exact asa cum e numele meu de fapt. Ma oftic doar ca am semnat un pic mai ciudat, cred ca de aia isi imagineaza lumea tot felul de lucruri. Nu e nici un mister.

Redactia: Mihail Vakulovski, Alexandru Vakulovski, Carmina Trambitas
© grafica: Dan Perjovschi; Webdesign & Webmaster: Viorel Ciama
E-mail: revista.tiuk@gmail.com Site gazduit de http://reea.net