masca de a. vklvsk

 

GRIMUS:

“Ne pasa de tot ce se intampla acolo” ,

interviu realizat de Alexandru Vakulovski

 

 

foto: m. vklvsk

- Cum vi s-a parut aceasta editie a FanFest-ului?

- Aceasta editie a fost cat se poate de reusita, am asistat la intreg festivalul si am ramas placut impresionat de organizare. Spre deosebire de anii trecuti am vazut o imbunatatire considerabila.

- Sunteti solidari cu mesajul FanFest-ului?

- Suntem solidari cu mesajul festivalului, asta pentru ca ne pasa de tot ce se intampla acolo, cu toate ca, zona a inceput sa arate tot mai mult a exploatare miniera shi tot mai putin a `frumusete a naturii`.

- Prin ce se deosebeste FanFest fata de alte festivaluri din Romania?

- Cea mai mare deosebire fata de toate festivalulire ramane, din fericire, doar acest motiv al solidaritatii fata de aceasta zona. Organizarea, grija la detalii, aprecierea de catre public, shi toate aspectele legate de aceste lucruri beneficiaza de aceeasi atentie ca toate celelelate festivaluri din tara.
Cea mai mare surpriza, personal, mi-au facut-o cei de la Implant pentru Refuz, Mauser si Blanoz. Trei trupe complet diferite, in 3 momente dinstincte ale festivalului, toate cu ceva a lor, cu o energie aparte si cu o priza mare la public.

- Ce urmeaza pentru GRIMUS?

- Planurile noastre raman momentan aceleasi, inregistrarea albumului, si cat mai multe prestatii live pentru publicul nostru.

- FanFest ar trebui sa existe in continuare, chiar daca pleaca Gabriel
Resources?

- Pentru mine e clar, festivalul are ceva aparte si ar merita sa existe in continuare chiar daca goana dupa aur va lua sfarsit...

Redactia: Mihail VAKULOVSKI, Alexandru VAKULOVSKI, Carmina TRAMBITAS
© grafica: Dan PERJOVSCHI; Webdesign & Webmaster: Viorel CIAMA
E-mail: revista.tiuk@gmail.com Site gazduit de http://reea.net