foto: m. vklvsk

Andy GHOST (Altar):

"FanFest-ul merita sa creasca", interviu realizat de Alexandru Vakulovski

 

foto: m. vklvsk

- Andy, ce impresii ti-au ramas dupa FanFest 2007?

- Anul acesta a fost o editie parca mai putin spectaculoasa, ne asteptam la un public mai mare, dar poate ca a venit doar cine trebuie. N-am apucat sa vad prea multe trupe. Mi-a placut foarte mult IPR, cu care am impartit acelasi public. A fost un moment bun sa cantam unii dupa altii. In schimb anul acesta am avut niste experiente speciale. Am vizitat frumusetile locului, am vazut oamenii, Galeriile Romane, care mi s-au parut fantastice. A fost o editie OK, desi ne asteptam la mai mult. Ne-am simtit foarte bine. Am baut tuica la Rosia, foate buna. La un tau am sarit de pe un turn, da - sunt in Rosia Montana lucruri care merita sa le descoperi. In alti ani stateam doar la terase, beam
bere, mancam carnati, nici nu simteam ca as fi intr-un loc special. Acum am vazut ca merita sa vii la Rosia, nu doar in timpul festivalului.

- Toti artistii au venit pro bono, ti se pare ok?

- Acest lucru are si avantaje si dezavantaje. Ca artist simti ca faci bine oamenilor, dar s-ar putea rezolva si altfel. Cu o organizare mai inteleapta - s-ar putea face rost de bani. Cu mai multa reclama - ar fi si un public mai mare. Anul acesta FanFest-ul n-a avut reclama, si eu cred ca un astfel de festival trebuie sa creasca, chiar si ca public. Ar putea veni si artisti internationali, si conditiile de cazare sa fie mai bune. Dar poate ca eu nu stiu toate problemele, toate luptele. Oricum, cred ca FanFest-ul merita sa creasca.

Redactia: Mihail VAKULOVSKI, Alexandru VAKULOVSKI, Carmina TRAMBITAS
© grafica: Dan PERJOVSCHI; Webdesign & Webmaster: Viorel CIAMA
E-mail: revista.tiuk@gmail.com Site gazduit de http://reea.net