PIZDET
(roman - varianta MANUSCRIS)

Alexandru VAKULOVSKI

foto: m. vklvsk

Kill Debill

(fragment inedit)

Galina Ivanovna a fost dusa a patra. Ce ti-au facut? Ce s-a intamplat? au intrebat-o toate pe prima femeie dupa ce a iesit soldatul.

Avea o vanataie si o buza sparta. Dar nu parea prea speriata. Ba chiar dupa o tacere scurta a zambit ironic si a raspuns: Ei, nu mare treaba... Niste pule... Ce sa se intample? M-au futut.

Femeile au ras si au rasuflat usurate. Si au sa ne dea drumu'? O sa mergem mai departe, au sa ne intoarca torbele si pasporturile?!

Stai sa-si dea drumul in tine, inainte. Oricum nu prea sunt in stare mai de nimic. Fut cu jumate de pula. Niste betivani fututi, niste pidaraji balosi. Pidarii, blea...

S-a intors si a doua femeie. Ce ti-au facut, ce ti-au facut?
M-au futut, a zis smiorcaindu-se. M-au futut in... cur.

S-a intors si a treia femeie. Ce ti-au facut, ce ti-au facut?
Nimic, m-au futut, a zis.

Patru soldati, cu tigarile in bot, langa o sticla de vodca de un litru, moldoveneasca, stateau langa un birou jegos. Pe scaun, ranjind smechereste, era probabil superiorul lor.

Soldatii i-au smuls hainele profesoarei. Au pipait-o si au intors-o in toate partile. I-au desfacut picioarele si au pus-o in fata ofiterului. Ofiterul si-a scos trabucul din gura si l-a bagat in pizda. Galina Ivanovna a incercat sa se opuna, dar opt maini au strans-o si au indoit-o. Ofiterul a ras, si-a scos trabucul, i l-a bagat Galinei Ivanovna in cur.

S-a descheiat la slit, si-a scos pula si s-a facut comod. Soldatii au impins-o pe Galina Ivanovna spre pula, avand grija sa nu-i pice trabucul. I-au dat drumul ca sa suga pula mai cu indemanare. Cand a vrut sa se ridice a primit un bulan peste sira spinarii. Asa ca a supt pula resemnata. Ofiterului, apoi tuturor soldatilor. Era plina de sperma si simtea cum trabucul o infierbanta.

La urma un soldat i s-a pisat in gura si pe fata, apoi i-a tras din toata puterea un picior. A cazut pe-o parte, dar trabucul nu i-a cazut.

Doi soldati i-au pus hainele pe umeri si au dus-o in camera. Au deschis usa si au aruncat-o jos, in mijlocul camerei.

Femeile au crezut ca s-a cacat, apoi si-au dat seama dupa fum ca e vorba doar de un trabuc, asa ca s-au apucat sa rada in hohote. Galina Ivanovna statea mai departe intinsa pe burta pe beton, cu trabucul in cur. O dureau toate oasele.

Dragi copii, i-a trecut prin cap, la anul nu ne vom vedea. O sa faceti lectii cu domnul Stefan cel Mare. Aveti grija de cururile voastre. Pentru ca curul este celula societatii. Un cur sanatos – intr-o tara sanatoasa.

Urmatoarea a fost Elizabeta Petrovna.

(va urma)

E-mail: revista.tiuk@gmail.com REDACTIA: M. & A. Vakulovski, C. Trambitas, D. Crudu
© Copyright pentru grafica: Dan Perjovschi; Webdesign & Webmaster: Viorel Ciama
Site gazduit de http://reea.net