Alexandru VAKULOVSKI

Al 4-lea MANIFEST KLU: PAUL GOMA PRESEDINTE!

 


Am invatat la istorie cit de tari suntem, ca Stefan cel Mare si Sfint si pe cal..., ca Baba Novac..., ca Vasile Lupu..., ca Matei Corvin... - a!, nu, ca ala era ungur, nu dom' Funar?, ca Vlad Tepes..., teapa, frate!

Traim intr-un Drakula Park, parlamentul & guvernul sufera zilnic de inspiratie la constipatie compunind legi idioate, legi pentru tine, pentru a te face un conductor al prostiei. Ti se explica frumos ca e pentru binele tau, se ataseaza si un citat din Eminescu sau Stanescu, sau, pula mea, Heideger!

Pe astia i-ai ales tu? Pe grasanii astia care se lafaie pe ecrane graseind, cu zimbete comsomoliste pe fetele lor mucegaite si transpirate de cap patrat?

Te recunosti in rictusurile lor de prim-secretar de partid, sau macar prim-secretar de partid din comuna? In gesticulatia lor cu simptome clare de parkinson, in discursurile lor play-back in care recunosti ritmul "libera la mare"?

Daca te recunosti - asa-ti trebuie.

Te recunosti in orasele tarii tale? In Bucuresti - o piata de vechituri, in Brasov care mai bine ar trece la vechea denumire - Stalin, sau si-ar lua numele riului sau - Spurcata sau al piscului Timpa. Te recunosti in Clujul asta nationalizat? Cu tricoloare pe fiecare stilp vopsit in albastru-galben-rosu, cu bancile in albastru-galben-rosu, cu stilpii de linga trotuare in albastru-galben-rosu, cu cosurile de gunoi in albastru-galben-rosu, cu becurile de pe strazi in albastru-galben-rosu... Ma mir ca inca semafoarele nu s-au schimbat in albastru-galben-rosu. Tricolorul e murdar atita timp cit dupa el se ascund scirnavii, lucruri abjecte si patologice. De ce cind o tai din tara ti-e rusine sa recunosti ca esti roman, iar aici o faci pe neo-nazistul cu aroma de comunism romanesc acuzindu-i pe altii ca ar fi tigani, unguri, etc.?

Traditia romaneasca impune un presedinte pe post de proxenet. Oare intimplator Romania e un "cuibusor de nebunii" al pedofililor?

Romania e o tara in care toti sunt minoritati, toti sunt unguri, moldoveni, munteni, ardeleni, tigani, basarabeni, sasi, rusi, ucraineni, olteni, secui si toti sunt nationalisti. Toti isi baga capul intre craci de atita moralitate, de atita corectitudine etica, de zici ca vor sa-si dea cu nasu-n cur.

De 12 ani cetateanul roman isi pune cacatul pe bat si i se roaga cacatului. Iar Domnul cacat promite: o sa va asfaltez drumurile, o sa va dau pensii la toti, o sa va dau salarii maxime si n-o sa trebuiasca sa munciti, o sa aveti invatamint gratuit si la nivel european, o sa va bag in NATO, o sa… Si cetateanul roman adoarme si viseaza visuri frumoase. Dar tot mai des se mai trezeste cite unu' si-si amaneteaza apartamentul, vinde tot ce are si o taie. Oriunde. Chiar si in tarile Europei de Est, chiar si in Rusia.

Ar fi timpul sa ne oprim aici. Sa plece vadimii & iliestii din tara! Sa-l aducem pe Goma acasa! Goma e curat, poate chiar prea curat - stie din cauza cui a devenit dizident si de ce e si acum dizident. Goma cunoaste aparatul ce trebuie anihilat.

Vrem un presedinte KLU! Paul Goma Presedinte!

Mi-ar placea ca speakerul sa elimine din parlament verigile proaste din lantul slabiciunilor - Andrei Gheorghe sa fie speakerul parlamentului!

Ministrul culturii sa fie unul din baietii (sau toti) de la Parazitii, dupa ce au tot fost cenzurati, sa mai cenzureze si ei cenzura, sa se pise pe cenzura, oricum s-o mai numi ea! Oare nu rimeaza cu CNA? Mi se pare ca da, blea!

Pentru Cluj lucrurile par clare - il vrem pe Peter Eckstein primar!

Sa se termine odata circul mortaciunilor!

Sa-i mai cerem lui Goma o sansa, sa-l aducem pe Goma acasa, Paul Goma presedinte!E-mail: revista_tiuk@yahoo.com
© Copyright pentru grafica Dan Perjovschi; Webdesign & Webmaster Viorel Ciama
Site gazduit de http://reea.net